Afspraak maken Trauma Release & Breathwork

 

Dat je op deze pagina terecht gekomen bent, betekent waarschijnlijk dat je overweegt een afspraak in te plannen voor een (van de) sessie(s) Trauma Release & Breathwork. Op deze pagina kun je meer informatie terugvinden over deze behandelingen en over de contra-indicaties(!).


Het is helaas (nog) niet mogelijk om hiervoor een afspraak in te plannen via de online agenda. Wil je graag langskomen voor BRTT, TRB of Rebirth Meditation, verzoek ik je om onderstaand formulier in te vullen. Hierin kun je 1 of 2 data doorgeven die jou goed uitkomen. Als ik je aanmelding goed ontvangen heb, zal ik kijken welke van deze data mij ook schikken. Ik neem te allen tijde even contact met je op om jouw afspraak te bevestigen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw beide voorkeursdata mij niet passen; in dit geval zullen we samen kijken naar een alternatief. 

 

Twijfel je nog welke sessie(s) je nodig hebt? Geef dit gerust aan in het opmerkingenveld.

 

Let op: Afspraak annuleren? Tot 24 uur van tevoren kan dit kosteloos. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, ben ik helaas genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Dank voor je begrip!

 


Aanmeldingsformulier Trauma Release & Breathwork

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.