Recensies

Commentaren: 43
 • #43

  Berryl (vrijdag, 26 april 2024 21:41)

  Ik heb vandaag mijn 3de Acces Bars mogen ontvangen van Cobie. Al na de 1ste behandeling voelde ik mij heel ontspannen. Smiddags thuis gekomen viel ik in slaap op de bank. Ook bij de 2de behandeling was ik erg ontspannen. Vandaag voel ik mij fijn, ontspannen en heel gelukkig. Ik heb veel inzichten gekregen. Dankjewel daarvoor Cobie. Cobie is een ontzettend lieve warme vrouw, ze luistert goed naar je en geeft je handvatten mee. Ik kan Cobie zeker aanraden. Dank je wel lieve Coby

 • #42

  Anoniem (vrijdag, 26 april 2024 12:57)

  Wat een mooi, lieve .warme en stralende vrouw is Coby.
  Was erg bang maar dat was niet nodig. Was een prachtige ervaring erg mooi . Er gebeurden bijzondere dingen Coby bedankt �

 • #41

  Shannon (woensdag, 24 april 2024 14:41)

  Mijn ervaringen bij Cobie zie ik als zeer positief, ik heb 3 Access Bars behandelingen gehad en ik merkte al verschil na de 1e sessie. Vooral viel het mij op dat ik rustiger werd in mijn hoofd en positiever werd. Niet alleen ik had hier baat bij ook mijn omgeving merkte het op, Mijn dochters zeiden bijv: "Wat ben je vrolijk mam, waarom fluit je"?
  Nou dat is toch geweldig!
  Naast deze positieve ervaringen en handvaten die ik heb meegekregen heb ik mij tijdens alle sessies op mijn gemak gevoeld bij Cobie.
  Ik raad het iedereen aan en kom zeker nog eens langs!

  Lieve groetjes Shannon.

 • #40

  Iris (vrijdag, 02 februari 2024 11:16)

  Ik had al jaren een erg opgefokt gevoel, veel stress en een wat negatieve blik op veel zaken. Na een sessie bij Cobie merkte zowel ikzelf als mijn omgeving een verandering. Ik ben rustiger, positiever en ervaar minder stress! Een ontzettend fijn gevoel en een hele fijne behandeling met het gewenste resultaat!
  Cobie stelt je op je gemak, neemt de tijd, probeert echt op maat iemand te helpen. Ik blijf absoluut regelmatig langs gaan.

 • #39

  Floor (dinsdag, 12 december 2023 16:15)

  Ik ben zo blij dat ik uiteindelijk de stap heb gezet een afspraak te maken bij cobie! Ze stelt je gelijk gerust, wn erg op je gemak. Cobie heeft mij ontzettend goed geholpen, ook om van mijn angsten af te komen, maar met zo veel meer! Dankjewel lieve cobie voor je fantastische behandelingen! Tot snel �❤

 • #38

  Aninka (zaterdag, 29 april 2023 11:09)

  Mijn ervaring bij cobie is super special nog nooit heeft iemand zoveel begrip getoont en tegelijkerteid goed advies gegeven deze behandelingen in mijn geval de bars en de rebirth behandeling zijn super fijn verlopen en hebben mij geholpen in mijn ontwikkeling ik raad haar 100% aan als je ergens tegen aan loopt met volle vertouwen!! �

 • #37

  Maria (donderdag, 13 april 2023 21:30)

  Vandaag een BRTT sessie ondergaan. Het was voor mij een bijzondere ervaring en een opgelucht gevoel dat ik al ver in mijn transformatie sta. Vandaag heb ik met deze sessie een mooie bevestiging gekregen. Coby is een fijne lieve vrouw en kom al heel wat jaartjes voor haar verschillende fijne behandelingen! Lieve Coby dank je wel voor waar ik nu sta in het leven dankzij jou warmhartigheid en deskundige ondersteuning.
  Veel liefs Maria xxx

 • #36

  Yvonne (vrijdag, 23 september 2022 10:26)

  Gisteren bij Cobie geweest voor mijn eerste Access Bars behandeling. Ik voelde me al goed maar wat een verandering al naar 1 dag. Mijn lichaam borrelt en bruist van energie. Kon zo uit bed zonder de gebruikelijke pijntjes. Nu al zo blij mee. En wat is Cobie een lief en warm mens.

 • #35

  Eef (donderdag, 21 juli 2022 11:15)

  Cobie is een warme vrouw met een schat aan ervaring. Een echte aanrader om voor je zelf lichter in het leven te staan.

 • #34

  Stefanie (vrijdag, 08 juli 2022 19:31)

  Lieve Cobie,

  Ik raad echt iedereen die nog twijfelt een behandeling aan! Ze weet precies wat iemand nodig heeft. De verschillende behandelingen hebben mij enorm geholpen.

 • #33

  Rob (vrijdag, 22 april 2022 18:25)

  Hallo lezers en lezeressen van deze resectie. In eerste instantie toen mij gezegd werd dat het misschien wel een goed idee was om een bars behandeling te ondergaan bij Cobie stond ik daar toch wel een beetje sceptisch tegenover. Ik was een persoon die nogal een kort lontje had en vaak commentaar gaf op mensen waarvan ik vond dat ze handelen in tegenspraak met de regels op welk vlak dan ook. Tevens heb ik de aandoening die Tinnitus wordt genoemd. (24/7 suizen en piepen in het hoofd) Wat scherts mijn verbazing na een paar behandelingen bij Cobie en ik heb rust in het hoofd en dit resulteert in het feit dat ik nu denk: ik ga me niet meer storen aan zaken die ik toch niet kan veranderen of beïnvloeden. En dat helpt enorm. Tevens is Cobie voor en met mij bezig geweest met mijn Tinnitus en dit heeft geresulteerd dat, als ik mij ontspan, het voor elkaar kan krijgen dat ik de Tinnitus minder hard hoor dan normaal en dat is uiteraard erg prettig als je ervanuit gaat dat de geluiden in het hoofd normaal alles overstemmen.
  Cobie dank voor alles en we blijven contact houden als ik daar de behoefte aan heb.

 • #32

  Sandra (vrijdag, 08 april 2022 14:36)

  De eerste keer toen ik bij Cobie kwam kreeg ik een acces bars behandeling. Ik heb een lange tijd bij een psycho/hypnotherapeut gelopen waar ik ook EMDR heb gekregen. Maar wat ik bij Cobie ervaarde dat had ik nog niet eerder zo ervaren. Na de behandeling voelde ik me een stuk rustiger, vrijer en lichter. Heb daarna nog een 2de behandeling gehad en ik kan nu zeggen dat ik me nog niet eerder zo goed heb gevoeld als nu na mijn trauma.
  Cobie, je bent een fantastisch lief mens die me weer energie heeft gegeven. Dank je wel daarvoor�

 • #31

  Chantal (dinsdag, 29 maart 2022 19:53)

  Lieve Cobie,

  Wat een fantastisch lief en mooi mens ben jij! Na zelf 3 keer bij jou te zijn geweest mocht ik vandaag samen met mijn dochter ervaren wat jij met en vooral voor een mens kunt betekenen. Sindsdien is mijn leven en denkwijze een stuk minder gecompliceerd en heb ik meer ruimte in mijn hoofd gekregen en dat is zo'n fijn gevoel. En wat je voor onze dochter na een keer al hebt bereikt daar zijn geen woorden voor alleen maar dankbaarheid! Ze is weer opgewekt en vrolijk en dat is zo mooi om te zien. Bij binnenkomst was er gelijk de warmte en vertrouwen dat doet een mens echt goed. Dank je wel en tot snel.
  Liefs chantal en laura

 • #30

  Cindy (zaterdag, 05 maart 2022 08:12)

  Hallo Cobie,
  Wat ben jij toch een enorme lieverd. Toen ik bij jou in de praktijk kwam voelde ik een enorme warmte van jou. Ik voelde me eindelijk begrepen en jij leerde mij ook dat ik niet raar was. Ik heb veel trauma's ervaren in mijn leven en die heb jij gewoon opgelost. Ik kan er nog niet over uit. Het is gewoon weg. Wat ben ik opgelucht. Toen ik jou vertelde dat jij mijn problemen hebt opgelost, toen zei jij dat ik dat zelf heb gedaan. Nou lieverd als ik niet bij jou was geweest liep ik er nog mee. Ik ben je enorm dankbaar. Ik wil je bedanken met heel mijn hart. Zoveel dingen heb ik gedaan, maar dat heeft nooit voldoende geholpen.

  Liefs,
  Cindy

 • #29

  Sharena (donderdag, 02 december 2021 16:53)

  GEWELDIG!

  Net terug van een fantastische zwangerschapsmassage. Het heeft mijn lijf zoveel rust gegeven, en zelfs de baby reageerde heel erg goed. Voor elke zwangere vrouw is dit echt een aanrader, de zwangerschap vraagt veel van ons lichaam en heeft daardoor zijn aandacht nodig en een massage geeft zoveel rust. Mega Mega bedankt! Liefs

 • #28

  Nienke (zondag, 21 november 2021 14:34)

  Ik was de gelukkige prijswinnaar van een coachingsgesprek met Cobie. Het is iedere keer weer zo'n bijzondere ervaring met Cobie en zeer verhelderend. Soms weet je het allemaal wel maar wanneer Cobie de dingen benoemd en je een spiegel voor houdt vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. Krijg je weer ruimte in je hoofd en kun je de moeilijke situaties beter overzien en daardoor geeft het minder stress. Cobie je bent een prachtig persoon en ik ben heel blij met de verschillende behandelingen die ik van jou heb mogen ontvangen.

 • #27

  Loes (maandag, 01 november 2021 17:23)


  Hallo Cobie,

  Toen ik contact op had genomen met jou was ik al zo opgelucht. Je bent een heel warm persoon. Ik werd zo rustig! Of het nou je stem was of door de dingen die je zei. Fantastisch! Ik kwam bij jou in de praktijk en wat een heerlijk gevoel. Ik voelde me zo begrepen. Ik ben een heel ander mens geworden door jou, zo blij met jou! Ik hoop nog heerlijk een paar keer naar jou toe te komen, want dat gun ik mezelf. ME- TIME!!!
  Liefs,
  Loes

 • #26

  Nienke (maandag, 02 augustus 2021 13:42)

  Mijn 1e afspraak bij Cobi was samen met mijn dochter. Wij hebben erg veel meegemaakt de laatste jaren en het ging niet zo goed met haar ze wilde eigenlijk geen hulp en praten met vreemde wilde ze al helemaal niet. Combi wist haar haar vertrouwen in hele korte tijd te winnen en stond ze open voor een behandeling. Ik heb de pijn en het verdriet die ze met zich mee droeg zien verdwijnen tijdens de behandeling. Dit was een hele bijzondere ervaring waar ik haar enorm dankbaar voor ben. Mijn dochter ging heel blij en met een heel positief gevoel mee naar huis en was erg onder de indruk van hetgene ze bij Cobi heeft ervaren. 3 weken later kreeg ik van mijn dochters voor mijn verjaardag ook een behandeling bij Cobi nu mocht ik zelf ook ervaren wat hoe bijzonder en helend haar behandelingen zijn. Ik had de verandering al bij mijn dochter gezien maar om het zelf te ondergaan is heel fijn. Het heeft mij nieuwe inzichten gegevens doorzettingsvermogen kracht en het heeft een enorme helend effect. Ik ben haar heel dankbaar en wat haar extra bijzonder maakt is dat ze ook nog tijd en aandacht heeft na behandeling omdat ze oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon.�

 • #25

  Tamara (donderdag, 24 juni 2021)

  Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat ik voor het eerst voor een Acces Bars behandeling bij Healingpraktijk Vianen ben geweest.
  Na mijn eerste behandeling merkte ik dat ik meer ruimte kreeg in mijn hoofd om de dingen aan te pakken waar ik tegenop zag.
  Er leek een drempel weg te vallen zeg maar...
  De keren erna was voor mij niet zo'n groot verschil als na die eerste keer, maar nu ruim een jaar later merk ik wel dat er iets verandert is in mijn manier van denken en doen.
  Ik kies meer voor de dingen waar ik blij van word en sta positiever in het leven.

  Ik ben ervan overtuigd dat Acces Bars, maar ook de tips van Coby daar een begin van zijn geweest!

 • #24

  Annelou (woensdag, 12 mei 2021 11:30)

  Lieve Coby, alhoewel we nog geen live contact hebben gehad, heb ik je wel mogen spreken via Messenger. Je gaf me in korte tijd iets mee waar ik mee verder kan. Dat je dit doet uit liefde en het helpen van mij als medemens en collega vind ik fantastisch. We gaan elkaar binnenkort snel een keer IRL ontmoeten. Liefs Annelou

 • #23

  Jos (vrijdag, 05 maart 2021 10:10)

  Ik stond een beetje sceptisch tegenover de barsbehandeling, maar het is een hele mooie ervaring geworden. Cobie heeft mij geholpen om in een ander perspectief naar verdriet en verleden te kijken. Zelfs na 1 behandeling voelt dit zoveel beter. Het voelt alsof mijn lichaam heeft "opgeruimd". Dank je wel Cobie.

 • #22

  Ellen (zaterdag, 28 november 2020 11:30)

  Persoonlijk heb ik vooral heel erg veel gehad aan de behandelingen van Cobie, nadat mijn moeder was overleden. Ze weet als geen ander je te ontspannen, de emoties aan te voelen, een plek te geven, je hoofd leeg te maken , waardoor er ruimte voor ontspanning en nieuwe inzichten komt.

 • #21

  Laura (vrijdag, 02 oktober 2020 23:33)

  Lieve Cobie,
  Ik heb inmiddels een aantal keer een bars behandeling mogen ontvangen. Ik hoopte dat je mij zou kunnen helpen iets te verwerken wat traumatisch voor mij is geweest. We zijn nu zoveel stappen verder dat ik niet alleen heel ver ben in het verwerken van dat trauma, maar ik leer mezelf kennen en naar mezelf luisteren. Je leert mij op een hele andere manier naar het leven en naar de wereld te kijken. Ik heb zoveel respect voor je denk- en leefwijze. De bars behandelingen vind ik erg ontspannend en ik ga iedere keer weer heel blij naar huis. Ik kan merken dat mijn hele leven in allerlei opzichten op een positieve manier aan het veranderen is en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Ik hoop dat ik nog heel lang mag genieten van je bars behandelingen en je wijze levenslessen.

  Liefs Laura

 • #20

  Nikki (zondag, 27 september 2020 18:47)

  Vandaag (27-09-2020) was ik bij de spirituele beurs in Nieuwegein. Van alle stands sprak mij deze het meest aan. Daarom koos ik voor een behandeling. Hier heb ik geen spijt van gehad. Ik vond het erg fijn en ga zeker ook contact opnemen indien het weer nodig is. Nogmaals bedankt. :)

 • #19

  Tahlita (dinsdag, 21 juli 2020 21:13)

  Lieve Cobie. Inmiddels meerdere (sport en ontspannings) massage’s, healings en bars behandelingen mogen ontvangen van je. De inmiddelse chronische bekken/rug pijn waar ik al zo lang continue veel pijn van ervaarde is eindelijk over. Als ik het weer voel opspelen weet ik dat het weer tijd voor een bezoek is. Het is zo ontzettend fijn om eindelijk geen last te ervaren in het dagelijkse leven van mijn lichaam. Wat een genot zijn de healings en massage’s. Een cadeautje om te mogen ontvangen. Cobie laat je zo ontzettend op je gemak voelen. De BARS behandelingen zijn ook ontzettend fijn. Ik voel veel meer rust bij mijn mentale klachten, en ik word er zelf mentaal sterker door. Ik ben je dankbaar Cobie, je bent mijn topper en ontzettend professioneel. Blijf alsjeblieft andere mensen en mij helpen. Dank je wel! Liefs.

 • #18

  Cobey (vrijdag, 12 juni 2020 07:29)

  Ik heb meerdere Bars behandelingen mogen ontvangen van Cobie en voor de 1ste keer een massage/healing. Super goed geholpen en vandaag voor het eerst sinds een hele lange tijd vrij "normaal" kunnen opstaan (reumapatient) zonder extra pijnstilling! Ook de Bars behandelingen zijn geweldig en brengen je op andere gedachten en inzichten, precies wat je op dat moment nodig hebt. Mijn volgende afspraak staat al en ik leef daar weer echt naar toe. Het is een fijne praktijk en Cobie is een hele fijne vrouw waar je met een gerust hart naar toe kan, ze weet waar ze over praat en is erg professioneel. Super bedankt en tot de volgende keer! ❤

 • #17

  Tim (dinsdag, 19 mei 2020 12:19)

  Al 7 jaar kamp ik met erge hoofdpijn en nekklachten. Het belemmert me in mijn dagelijks functioneren. Chiropractie, ceasar therapie, fysiotherapie, neurologie, haptonomie, ik heb het allemaal gehad maar tevergeefs. Spanningshoofdpijn zeiden de doktoren en daar moest ik mee leven.
  Sinds ik bij Cobie ben geweest heb ik kennis gemaakt met Bars en massages. Mijn pijn komt blijkbaar niet volledig door lichamelijke, maar ook door psychische klachten. Door de bars behandelingen van Cobie wordt mijn lichaam gezuiverd van negatieve energie en kom ik weer in mijn kracht te staan. Ook kon ik mijn hoofd niet draaien omdat mijn nek zo vast zat. Na één massage voelde ik me zoveel soepeler en lichter. Ik ben Cobie onwijs dankbaar voor wat ze voor mij kan betekenen en ik hoop dat zij nog meer mensen mag gaan helpen voor wie het werelden gaat openen.

 • #16

  Thea (donderdag, 09 januari 2020 21:17)

  Ik kom al enige tijd bij Coby voor Bars en massage. Ik kijk er altijd naar uit.
  Bij Coby kan ik mezelf zijn. Je komt in een ' warm bad '
  Zij is rustig en deskundig. weet waar ze mee bezig is. Ze geeft me inzichten.

  Het is aan mij de keus om die verhelderende inzichten te accepteren en te leven.
  Daar ben ik nu mee bezig. Steeds meer uit de slachtofferrol.

 • #15

  Marcellus (zondag, 10 november 2019 16:50)

  Al vanaf 1984 doe ik allerlei Nieuwetijdse "dingen" geven en ontvangen.
  Wat hebben we voor persoonlijke ontwikkeling toen hard gewerkt en geploeterd in groepen en prive sessies.
  Met de huidige vaardigheden en technieken van NU is groei een stuk makkelijker geworden. Zowel in bewustzijn, gezonder worden, voelen etc.

  De Energy Healing van Cobie werkte bij mij heel diep en ik vind het een "wonder" dat ze mij kan aanraken zonder me fysiek aan te raken.
  M'n lijf voelt heel anders nu, lijkt iets op zoals ik als kind was.
  Ook de Bars/Access Consciousness gaven me meer rust en verdieping in bewustzijn. Oude patronen dienen zich helder aan en ik kan nu kiezen om ze te laten zijn en niet in de bekende reactie mee te gaan.
  Aldus ben ik heel blij met Cobie en wat ze doet, dankjewel Cobie !

 • #14

  Inge (maandag, 28 oktober 2019 06:48)

  Ik heb bij Cobie een fantastische massage gehad en voel me zo relaxed. Ik had hele stijve harde spieren en voel me na een uur veel soepeler. Wat een heerlijke ervaring, Cobie heel erg bedankt. Bij
  jou heb ik me geen seconde vervelend gevoeld over mijn lijf. Jij weet hoe je iemand op zijn gemak moet stellen. Ik kom gauw weer langs.

 • #13

  Sylvia (woensdag, 09 oktober 2019 08:18)

  Ik ben bij Cobie terecht komen via iemand die ik tegen kwam op mijn werk, wat sceptisch was ik wel.

  Maar wat een geweldige ervaring was de behandeling Bars, maar helemaal wat een warm bad is Cobie.

  Ben zeer dankbaar dat ik Cobie heb mogen leren kennen, een pracht mens!

 • #12

  Cynthia (woensdag, 12 juni 2019 10:41)

  3x een bars behandeling gehad. Wow! Dit heeft mij veel gebracht. "Ruimte" in mijn hoofd. Ben rustiger en kan beter relativeren. Ook de affirmaties die ik van jou heb geleerd helpen mij.
  Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. ❤
  Je bent een mooi mens!�

 • #11

  Maroucha (dinsdag, 05 februari 2019 15:00)

  Het regent kadootjes na weer een enorm fijne BARS bij Cobie. Heerlijk ontspannen, liefdevol, met open armen; Cobie neemt alle tijd voor je en het voelt als eindelijk thuiskomen. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer dat ik weer een BARS van Cobie mag ontvangen!

 • #10

  Miranda (maandag, 14 januari 2019 11:00)

  Precies een week geleden heb ik voor het eerst een BARS sessie bij Cobie ontvangen.
  Ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten. Er werd zoveel moois geschreven op Internet erover dat ik dacht dit is bijna te mooi om waar te zijn. Maar tot op de dag van vandaag voel ik me zoveel fijner.
  Ik merk nu dat mij hersenen overuren draaide. Teveel prikkels kreeg ik binnen, overactief zeg maar. Het voelt nu zoveel rustiger in mijn hoofd. Ik sta minder "aan" voor mijn gevoel. Ik ervaar minder snel stress. En voel me rustiger en zelfverzekerder in mijn antwoorden naar anderen. Ik heb altijd de neiging om snel te moeten antwoorden of handelen naar anderen. Gisteren zeiden vriendinnen: "je ziet er goed uit Miranda!" En zo voel ik me ook! Ik kan dit iedereen aanraden. Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen. Bedankt Cobie!

 • #9

  Astrid (zaterdag, 14 juli 2018 17:47)

  Een week geleden een Barss behandeling gehad en wat een verschil al. Ik pieker een stuk minder en slaap als een roos en het los laten gaat me echt een stuk beter af.
  Ik raad het iedereen aan, het leven is een stuk ontspannender.

  Dank je wel lieve Coby

 • #8

  Hanny (dinsdag, 19 juni 2018 19:38)

  Na enige aarzeling toch de stap genomen om een Bars behandeling te doen, het is nog niet zo lang geleden, maar voel nu al rust in mijn hoofd, pieker minder en slaap sinds die
  tijd erg goed. hoop dat dit zo blijft.
  Cobie bedankt

 • #7

  Anja (maandag, 04 juni 2018 12:25)

  Ik was j.l op verjaardag van mijn kleinzoon en Cobie zat daar ik kon haar niet zij keek mij aan en ze zij jij zit vol verdriet en ik begon te huilen toen hoorde ik dat zij aan Healing deed en gelijk afspraak gemaakt afgelopen donderdagavond 31 mei geweest ben zo blij dat ik ben geweest het is nog maar kort maar voel mij nu al zo fijn er is een last van mijn schouders afgevallen en ben stuk vrolijker als daarvoor ze geeft zoveel warmte en rust ga zeker weer terug Dankjewel lieve Cobie

 • #6

  Corrie (donderdag, 31 mei 2018 10:32)

  Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren .het heeft mij zeer geholpen in het verwerken van heel veel dingen . Het heeft mij heel veel innerlijk rust geven .dank je Coby daarvoor

 • #5

  Roelinda (zondag, 31 december 2017 11:32)

  Na een tijd rond gelopen te hebben met slijmbeurs ontsteking in me schouder. Heeft Cobie me van de pijn afgeholpen, zo blij! Haar healings zijn fantastisch! Maar ook de bars die ik heb mogen ontvangen hebben veel in beweging gezet en aan de andere kant veel rust gebracht! Je voelt je bij Cobie gelijk op je gemak, veilig en in liefdevolle handen! Echte aanrader!!!

 • #4

  Harry (vrijdag, 01 december 2017 10:02)

  Lieve Cobie,
  Langs deze weg wil ik je heel graag bedanken voor de machtige BARS behandelingen die ik van jou mocht ontvangen.
  In zeer snelle tijd kon ik mij herpakken en weer veranderen van een wanhopig mens in een gelukkiger persoon als dat ik ooit ben geweest.
  Mensen die mij kennen zien ook het verschil van Harry toen en Harry nu.
  Ik mag zelfs zeggen dat ik sterker ben geworden door jouw behandeling en zonder saai te worden zal ik je vertellen waarom.
  Mijn jeugd was verre van OK, mijn vader was erg ziek en overleed toen ik 8 jaar was en na twee jaar kwam er een andere kerel in mijn moeders leven. Vanaf dag 1 aan ging dat al helemaal verkeerd en dat ging zo ver als ernstige mishandeling en meer. Hij is hoorde ik voor een aantal jaar terug overleden en ik hoopte werkelijk dat hij in de hel zou zitten. Maar dit bleef toch een zware bagage die ik mee bleef zeulen want het heeft mijn leven in negatieve zin ernstig benadeeld. Maar vergeven.. Nee absoluut niet, dat kan niet, dat zou verraad aan mijzelf zijn.
  Tot gisteren dan.. Ik neem zelf regelmatig bandstemmen op, dwz ik praat met zielen aan genenzijde dmv opnames. En gisteren heb ik mijn stiefvader geroepen en hij reageerde zowaar met mijn naam en vrijwel direct daarna zei hij dat hij fout zat en dat hij spijt had. Ik heb zijn excuus aanvaard en hem vergeven en ik gun hem nu zijn plekje in het Licht waar hij zijn rust en vrede zal vinden.
  Als iemand mij eergisteren dat verteld zou hebben zou ik die persoon voor gek verklaard hebben want dat was ondenkbaar!
  En nu heb ik daar zo een vrede mee en dat ik de kracht had om dit te mogen doen, het was nota bene op Allerheiligen ook waar ik helemaal niet bij stil gestaan had omdat ik nooit gelovig ben opgevoed.
  Ik ben er trots op deze kracht van jouw te hebben ontvangen lieve Cobie.
  Dank je wel, in liefde en Licht
  Harry

 • #3

  Monique (zaterdag, 25 november 2017 11:45)

  De 1e keer dat ik naar Cobie toe ging, was ik heel moe en verdrietig. Na een ernstige ziekte had ik in eerste instantie met vechtlust mijn leven en werk weer opgepakt. Helaas ging dat fout en kwam ik in een flinke burn out terecht. Ik had het trauma weggestopt en niet verwerkt, nu zorgde mijn lichaam ervoor dat ik dit wel moest gaan doen. Via het Helen Dowling Instituut kreeg ik specialistische hulp van een psycholoog en training met mindfulness. Dit hielp heel goed en daar was ik heel tevreden over, maar toch bleef ik bij tegenslag steeds nog diep terugvallen. Nadat ik ook nog eens mijn beide armen en rechterhand brak bij een val, hoorde ik via een goede vriendin van de healing van Cobie. Omdat de hand niet goed geneest, heb ik de stap gezet en een afspraak gemaakt! En ik zal die 1e keer nooit meer vergeten! Ik ging na de liefdevolle behandeling met BARS de deur uit met een lach op mijn gezicht en was dat zware drukkende gevoel in mijn hoofd kwijt. Ik kon de hele wereld weer aan! Mijn man zou 3 weken weg zijn en daar had ik heel erg tegenop gezien, maar ik kon het weer aan zonder verdriet en heb me prima gered in die tijd. Ook voor mijn man was dit fijn, hij kon nu rustiger van huis gaan omdat hij duidelijk zag en merkte dat het emotioneel veel beter ging met mij. De vervelende pijn in mijn hand door dystrofie (CRPS) was ook meteen verminderd. Het bot helen kan natuurlijk niet meteen met healing, maar nu ik regelmatig naar Cobie toe ga voor healing is het wel draaglijker en soepeler geworden. Naast de reguliere behandeling is dit voor mij een hele waardevolle aanvulling en door de BARS blijft mijn hoofd rustiger dan ooit en kan ik beter voor mijzelf opkomen en tegenslagen hanteren zonder direct weer terug te vallen. Dat is wat met "totaal gemak" betekent, het leven verandert niet, maar wel de manier waarop ik het na BARS leef en beleef! Ik ben heel gelukkig dat ik Cobie heb gevonden (zij voelt precies aan wat er in mij speelt en waar de pijntjes zitten, gewoon bizar soms) en ik hoop echt dat meer mensen dit mogen ervaren. Dankjewel lieve Cobie ��

 • #2

  Mieke (donderdag, 23 november 2017 10:36)

  3weken geleden mocht ik mijn gewonnen prijs ontvangen en kreeg ik een BARS behandeling. Ik wist niet wat ik er van verwachten moest want tja...wat is BARS.. In iedergeval... Het was een hele fijne ervaring, zeer ontspannen en tot op de dag van vandaag voelt mijn lichaam nogsteeds ontspannen, rust in mijn lijf waardoor het lijkt makkelijker te kunnen omgaan met mijn ziekte... Nee durven zeggen gewoon omdat het niet gaat en zonder verdere tekst en uitleg te geven. ... Gewoon nee!
  Co..... dankjewel!�

 • #1

  Denise (zondag, 12 november 2017 20:11)

  Ik heb al meerdere keren mogen genieten van zowel een fijne healing, als een Bars.. en nog sta ik te kijken van de werking hiervan!
  Ik merk aan mezelf dat ik mij beter kan ontspannen en veel minder pieker, waardoor ik beter kan slapen. Ook kan ik veel beter omgaan met nare ervaringen die ik vroeger heb meegemaakt: ik denk er bijna niet meer aan en focus me vooral op de positiviteit in het heden en de toekomst.
  Super bedankt Cobie, ik heb echt veel baat bij je behandelingen en kom zeker nog veel vaker bij je terug!

Hoe heb je de behandeling ervaren? Ik zou het erg op prijs stellen als je hieronder jouw ervaring zou willen delen!

Benieuwd naar nog meer recensies? Op mijn Facebookpagina en op Google vind je er nog veel meer en kun je zelf ook jouw reactie achterlaten!

 

Commentaren: 38
 • #38

  Aninka (zaterdag, 29 april 2023 11:09)

  Mijn ervaring bij cobie is super special nog nooit heeft iemand zoveel begrip getoont en tegelijkerteid goed advies gegeven deze behandelingen in mijn geval de bars en de rebirth behandeling zijn super fijn verlopen en hebben mij geholpen in mijn ontwikkeling ik raad haar 100% aan als je ergens tegen aan loopt met volle vertouwen!! �

 • #37

  Maria (donderdag, 13 april 2023 21:30)

  Vandaag een BRTT sessie ondergaan. Het was voor mij een bijzondere ervaring en een opgelucht gevoel dat ik al ver in mijn transformatie sta. Vandaag heb ik met deze sessie een mooie bevestiging gekregen. Coby is een fijne lieve vrouw en kom al heel wat jaartjes voor haar verschillende fijne behandelingen! Lieve Coby dank je wel voor waar ik nu sta in het leven dankzij jou warmhartigheid en deskundige ondersteuning.
  Veel liefs Maria xxx

 • #36

  Yvonne (vrijdag, 23 september 2022 10:26)

  Gisteren bij Cobie geweest voor mijn eerste Access Bars behandeling. Ik voelde me al goed maar wat een verandering al naar 1 dag. Mijn lichaam borrelt en bruist van energie. Kon zo uit bed zonder de gebruikelijke pijntjes. Nu al zo blij mee. En wat is Cobie een lief en warm mens.

 • #35

  Eef (donderdag, 21 juli 2022 11:15)

  Cobie is een warme vrouw met een schat aan ervaring. Een echte aanrader om voor je zelf lichter in het leven te staan.

 • #34

  Stefanie (vrijdag, 08 juli 2022 19:31)

  Lieve Cobie,

  Ik raad echt iedereen die nog twijfelt een behandeling aan! Ze weet precies wat iemand nodig heeft. De verschillende behandelingen hebben mij enorm geholpen.

 • #33

  Rob (vrijdag, 22 april 2022 18:25)

  Hallo lezers en lezeressen van deze resectie. In eerste instantie toen mij gezegd werd dat het misschien wel een goed idee was om een bars behandeling te ondergaan bij Cobie stond ik daar toch wel een beetje sceptisch tegenover. Ik was een persoon die nogal een kort lontje had en vaak commentaar gaf op mensen waarvan ik vond dat ze handelen in tegenspraak met de regels op welk vlak dan ook. Tevens heb ik de aandoening die Tinnitus wordt genoemd. (24/7 suizen en piepen in het hoofd) Wat scherts mijn verbazing na een paar behandelingen bij Cobie en ik heb rust in het hoofd en dit resulteert in het feit dat ik nu denk: ik ga me niet meer storen aan zaken die ik toch niet kan veranderen of beïnvloeden. En dat helpt enorm. Tevens is Cobie voor en met mij bezig geweest met mijn Tinnitus en dit heeft geresulteerd dat, als ik mij ontspan, het voor elkaar kan krijgen dat ik de Tinnitus minder hard hoor dan normaal en dat is uiteraard erg prettig als je ervanuit gaat dat de geluiden in het hoofd normaal alles overstemmen.
  Cobie dank voor alles en we blijven contact houden als ik daar de behoefte aan heb.

 • #32

  Sandra (vrijdag, 08 april 2022 14:36)

  De eerste keer toen ik bij Cobie kwam kreeg ik een acces bars behandeling. Ik heb een lange tijd bij een psycho/hypnotherapeut gelopen waar ik ook EMDR heb gekregen. Maar wat ik bij Cobie ervaarde dat had ik nog niet eerder zo ervaren. Na de behandeling voelde ik me een stuk rustiger, vrijer en lichter. Heb daarna nog een 2de behandeling gehad en ik kan nu zeggen dat ik me nog niet eerder zo goed heb gevoeld als nu na mijn trauma.
  Cobie, je bent een fantastisch lief mens die me weer energie heeft gegeven. Dank je wel daarvoor�

 • #31

  Chantal (dinsdag, 29 maart 2022 19:53)

  Lieve Cobie,

  Wat een fantastisch lief en mooi mens ben jij! Na zelf 3 keer bij jou te zijn geweest mocht ik vandaag samen met mijn dochter ervaren wat jij met en vooral voor een mens kunt betekenen. Sindsdien is mijn leven en denkwijze een stuk minder gecompliceerd en heb ik meer ruimte in mijn hoofd gekregen en dat is zo'n fijn gevoel. En wat je voor onze dochter na een keer al hebt bereikt daar zijn geen woorden voor alleen maar dankbaarheid! Ze is weer opgewekt en vrolijk en dat is zo mooi om te zien. Bij binnenkomst was er gelijk de warmte en vertrouwen dat doet een mens echt goed. Dank je wel en tot snel.
  Liefs chantal en laura

 • #30

  Cindy (zaterdag, 05 maart 2022 08:12)

  Hallo Cobie,
  Wat ben jij toch een enorme lieverd. Toen ik bij jou in de praktijk kwam voelde ik een enorme warmte van jou. Ik voelde me eindelijk begrepen en jij leerde mij ook dat ik niet raar was. Ik heb veel trauma's ervaren in mijn leven en die heb jij gewoon opgelost. Ik kan er nog niet over uit. Het is gewoon weg. Wat ben ik opgelucht. Toen ik jou vertelde dat jij mijn problemen hebt opgelost, toen zei jij dat ik dat zelf heb gedaan. Nou lieverd als ik niet bij jou was geweest liep ik er nog mee. Ik ben je enorm dankbaar. Ik wil je bedanken met heel mijn hart. Zoveel dingen heb ik gedaan, maar dat heeft nooit voldoende geholpen.

  Liefs,
  Cindy

 • #29

  Sharena (donderdag, 02 december 2021 16:53)

  GEWELDIG!

  Net terug van een fantastische zwangerschapsmassage. Het heeft mijn lijf zoveel rust gegeven, en zelfs de baby reageerde heel erg goed. Voor elke zwangere vrouw is dit echt een aanrader, de zwangerschap vraagt veel van ons lichaam en heeft daardoor zijn aandacht nodig en een massage geeft zoveel rust. Mega Mega bedankt! Liefs

 • #28

  Nienke (zondag, 21 november 2021 14:34)

  Ik was de gelukkige prijswinnaar van een coachingsgesprek met Cobie. Het is iedere keer weer zo'n bijzondere ervaring met Cobie en zeer verhelderend. Soms weet je het allemaal wel maar wanneer Cobie de dingen benoemd en je een spiegel voor houdt vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. Krijg je weer ruimte in je hoofd en kun je de moeilijke situaties beter overzien en daardoor geeft het minder stress. Cobie je bent een prachtig persoon en ik ben heel blij met de verschillende behandelingen die ik van jou heb mogen ontvangen.

 • #27

  Loes (maandag, 01 november 2021 17:23)


  Hallo Cobie,

  Toen ik contact op had genomen met jou was ik al zo opgelucht. Je bent een heel warm persoon. Ik werd zo rustig! Of het nou je stem was of door de dingen die je zei. Fantastisch! Ik kwam bij jou in de praktijk en wat een heerlijk gevoel. Ik voelde me zo begrepen. Ik ben een heel ander mens geworden door jou, zo blij met jou! Ik hoop nog heerlijk een paar keer naar jou toe te komen, want dat gun ik mezelf. ME- TIME!!!
  Liefs,
  Loes

 • #26

  Nienke (maandag, 02 augustus 2021 13:42)

  Mijn 1e afspraak bij Cobi was samen met mijn dochter. Wij hebben erg veel meegemaakt de laatste jaren en het ging niet zo goed met haar ze wilde eigenlijk geen hulp en praten met vreemde wilde ze al helemaal niet. Combi wist haar haar vertrouwen in hele korte tijd te winnen en stond ze open voor een behandeling. Ik heb de pijn en het verdriet die ze met zich mee droeg zien verdwijnen tijdens de behandeling. Dit was een hele bijzondere ervaring waar ik haar enorm dankbaar voor ben. Mijn dochter ging heel blij en met een heel positief gevoel mee naar huis en was erg onder de indruk van hetgene ze bij Cobi heeft ervaren. 3 weken later kreeg ik van mijn dochters voor mijn verjaardag ook een behandeling bij Cobi nu mocht ik zelf ook ervaren wat hoe bijzonder en helend haar behandelingen zijn. Ik had de verandering al bij mijn dochter gezien maar om het zelf te ondergaan is heel fijn. Het heeft mij nieuwe inzichten gegevens doorzettingsvermogen kracht en het heeft een enorme helend effect. Ik ben haar heel dankbaar en wat haar extra bijzonder maakt is dat ze ook nog tijd en aandacht heeft na behandeling omdat ze oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon.�

 • #25

  Tamara (donderdag, 24 juni 2021)

  Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat ik voor het eerst voor een Acces Bars behandeling bij Healingpraktijk Vianen ben geweest.
  Na mijn eerste behandeling merkte ik dat ik meer ruimte kreeg in mijn hoofd om de dingen aan te pakken waar ik tegenop zag.
  Er leek een drempel weg te vallen zeg maar...
  De keren erna was voor mij niet zo'n groot verschil als na die eerste keer, maar nu ruim een jaar later merk ik wel dat er iets verandert is in mijn manier van denken en doen.
  Ik kies meer voor de dingen waar ik blij van word en sta positiever in het leven.

  Ik ben ervan overtuigd dat Acces Bars, maar ook de tips van Coby daar een begin van zijn geweest!

 • #24

  Annelou (woensdag, 12 mei 2021 11:30)

  Lieve Coby, alhoewel we nog geen live contact hebben gehad, heb ik je wel mogen spreken via Messenger. Je gaf me in korte tijd iets mee waar ik mee verder kan. Dat je dit doet uit liefde en het helpen van mij als medemens en collega vind ik fantastisch. We gaan elkaar binnenkort snel een keer IRL ontmoeten. Liefs Annelou

 • #23

  Jos (vrijdag, 05 maart 2021 10:10)

  Ik stond een beetje sceptisch tegenover de barsbehandeling, maar het is een hele mooie ervaring geworden. Cobie heeft mij geholpen om in een ander perspectief naar verdriet en verleden te kijken. Zelfs na 1 behandeling voelt dit zoveel beter. Het voelt alsof mijn lichaam heeft "opgeruimd". Dank je wel Cobie.

 • #22

  Ellen (zaterdag, 28 november 2020 11:30)

  Persoonlijk heb ik vooral heel erg veel gehad aan de behandelingen van Cobie, nadat mijn moeder was overleden. Ze weet als geen ander je te ontspannen, de emoties aan te voelen, een plek te geven, je hoofd leeg te maken , waardoor er ruimte voor ontspanning en nieuwe inzichten komt.

 • #21

  Laura (vrijdag, 02 oktober 2020 23:33)

  Lieve Cobie,
  Ik heb inmiddels een aantal keer een bars behandeling mogen ontvangen. Ik hoopte dat je mij zou kunnen helpen iets te verwerken wat traumatisch voor mij is geweest. We zijn nu zoveel stappen verder dat ik niet alleen heel ver ben in het verwerken van dat trauma, maar ik leer mezelf kennen en naar mezelf luisteren. Je leert mij op een hele andere manier naar het leven en naar de wereld te kijken. Ik heb zoveel respect voor je denk- en leefwijze. De bars behandelingen vind ik erg ontspannend en ik ga iedere keer weer heel blij naar huis. Ik kan merken dat mijn hele leven in allerlei opzichten op een positieve manier aan het veranderen is en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Ik hoop dat ik nog heel lang mag genieten van je bars behandelingen en je wijze levenslessen.

  Liefs Laura

 • #20

  Nikki (zondag, 27 september 2020 18:47)

  Vandaag (27-09-2020) was ik bij de spirituele beurs in Nieuwegein. Van alle stands sprak mij deze het meest aan. Daarom koos ik voor een behandeling. Hier heb ik geen spijt van gehad. Ik vond het erg fijn en ga zeker ook contact opnemen indien het weer nodig is. Nogmaals bedankt. :)

 • #19

  Tahlita (dinsdag, 21 juli 2020 21:13)

  Lieve Cobie. Inmiddels meerdere (sport en ontspannings) massage’s, healings en bars behandelingen mogen ontvangen van je. De inmiddelse chronische bekken/rug pijn waar ik al zo lang continue veel pijn van ervaarde is eindelijk over. Als ik het weer voel opspelen weet ik dat het weer tijd voor een bezoek is. Het is zo ontzettend fijn om eindelijk geen last te ervaren in het dagelijkse leven van mijn lichaam. Wat een genot zijn de healings en massage’s. Een cadeautje om te mogen ontvangen. Cobie laat je zo ontzettend op je gemak voelen. De BARS behandelingen zijn ook ontzettend fijn. Ik voel veel meer rust bij mijn mentale klachten, en ik word er zelf mentaal sterker door. Ik ben je dankbaar Cobie, je bent mijn topper en ontzettend professioneel. Blijf alsjeblieft andere mensen en mij helpen. Dank je wel! Liefs.

 • #18

  Cobey (vrijdag, 12 juni 2020 07:29)

  Ik heb meerdere Bars behandelingen mogen ontvangen van Cobie en voor de 1ste keer een massage/healing. Super goed geholpen en vandaag voor het eerst sinds een hele lange tijd vrij "normaal" kunnen opstaan (reumapatient) zonder extra pijnstilling! Ook de Bars behandelingen zijn geweldig en brengen je op andere gedachten en inzichten, precies wat je op dat moment nodig hebt. Mijn volgende afspraak staat al en ik leef daar weer echt naar toe. Het is een fijne praktijk en Cobie is een hele fijne vrouw waar je met een gerust hart naar toe kan, ze weet waar ze over praat en is erg professioneel. Super bedankt en tot de volgende keer! ❤

 • #17

  Tim (dinsdag, 19 mei 2020 12:19)

  Al 7 jaar kamp ik met erge hoofdpijn en nekklachten. Het belemmert me in mijn dagelijks functioneren. Chiropractie, ceasar therapie, fysiotherapie, neurologie, haptonomie, ik heb het allemaal gehad maar tevergeefs. Spanningshoofdpijn zeiden de doktoren en daar moest ik mee leven.
  Sinds ik bij Cobie ben geweest heb ik kennis gemaakt met Bars en massages. Mijn pijn komt blijkbaar niet volledig door lichamelijke, maar ook door psychische klachten. Door de bars behandelingen van Cobie wordt mijn lichaam gezuiverd van negatieve energie en kom ik weer in mijn kracht te staan. Ook kon ik mijn hoofd niet draaien omdat mijn nek zo vast zat. Na één massage voelde ik me zoveel soepeler en lichter. Ik ben Cobie onwijs dankbaar voor wat ze voor mij kan betekenen en ik hoop dat zij nog meer mensen mag gaan helpen voor wie het werelden gaat openen.

 • #16

  Thea (donderdag, 09 januari 2020 21:17)

  Ik kom al enige tijd bij Coby voor Bars en massage. Ik kijk er altijd naar uit.
  Bij Coby kan ik mezelf zijn. Je komt in een ' warm bad '
  Zij is rustig en deskundig. weet waar ze mee bezig is. Ze geeft me inzichten.

  Het is aan mij de keus om die verhelderende inzichten te accepteren en te leven.
  Daar ben ik nu mee bezig. Steeds meer uit de slachtofferrol.

 • #15

  Marcellus (zondag, 10 november 2019 16:50)

  Al vanaf 1984 doe ik allerlei Nieuwetijdse "dingen" geven en ontvangen.
  Wat hebben we voor persoonlijke ontwikkeling toen hard gewerkt en geploeterd in groepen en prive sessies.
  Met de huidige vaardigheden en technieken van NU is groei een stuk makkelijker geworden. Zowel in bewustzijn, gezonder worden, voelen etc.

  De Energy Healing van Cobie werkte bij mij heel diep en ik vind het een "wonder" dat ze mij kan aanraken zonder me fysiek aan te raken.
  M'n lijf voelt heel anders nu, lijkt iets op zoals ik als kind was.
  Ook de Bars/Access Consciousness gaven me meer rust en verdieping in bewustzijn. Oude patronen dienen zich helder aan en ik kan nu kiezen om ze te laten zijn en niet in de bekende reactie mee te gaan.
  Aldus ben ik heel blij met Cobie en wat ze doet, dankjewel Cobie !

 • #14

  Inge (maandag, 28 oktober 2019 06:48)

  Ik heb bij Cobie een fantastische massage gehad en voel me zo relaxed. Ik had hele stijve harde spieren en voel me na een uur veel soepeler. Wat een heerlijke ervaring, Cobie heel erg bedankt. Bij
  jou heb ik me geen seconde vervelend gevoeld over mijn lijf. Jij weet hoe je iemand op zijn gemak moet stellen. Ik kom gauw weer langs.

 • #13

  Sylvia (woensdag, 09 oktober 2019 08:18)

  Ik ben bij Cobie terecht komen via iemand die ik tegen kwam op mijn werk, wat sceptisch was ik wel.

  Maar wat een geweldige ervaring was de behandeling Bars, maar helemaal wat een warm bad is Cobie.

  Ben zeer dankbaar dat ik Cobie heb mogen leren kennen, een pracht mens!

 • #12

  Cynthia (woensdag, 12 juni 2019 10:41)

  3x een bars behandeling gehad. Wow! Dit heeft mij veel gebracht. "Ruimte" in mijn hoofd. Ben rustiger en kan beter relativeren. Ook de affirmaties die ik van jou heb geleerd helpen mij.
  Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. ❤
  Je bent een mooi mens!�

 • #11

  Maroucha (dinsdag, 05 februari 2019 15:00)

  Het regent kadootjes na weer een enorm fijne BARS bij Cobie. Heerlijk ontspannen, liefdevol, met open armen; Cobie neemt alle tijd voor je en het voelt als eindelijk thuiskomen. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer dat ik weer een BARS van Cobie mag ontvangen!

 • #10

  Miranda (maandag, 14 januari 2019 11:00)

  Precies een week geleden heb ik voor het eerst een BARS sessie bij Cobie ontvangen.
  Ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten. Er werd zoveel moois geschreven op Internet erover dat ik dacht dit is bijna te mooi om waar te zijn. Maar tot op de dag van vandaag voel ik me zoveel fijner.
  Ik merk nu dat mij hersenen overuren draaide. Teveel prikkels kreeg ik binnen, overactief zeg maar. Het voelt nu zoveel rustiger in mijn hoofd. Ik sta minder "aan" voor mijn gevoel. Ik ervaar minder snel stress. En voel me rustiger en zelfverzekerder in mijn antwoorden naar anderen. Ik heb altijd de neiging om snel te moeten antwoorden of handelen naar anderen. Gisteren zeiden vriendinnen: "je ziet er goed uit Miranda!" En zo voel ik me ook! Ik kan dit iedereen aanraden. Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen. Bedankt Cobie!

 • #9

  Astrid (zaterdag, 14 juli 2018 17:47)

  Een week geleden een Barss behandeling gehad en wat een verschil al. Ik pieker een stuk minder en slaap als een roos en het los laten gaat me echt een stuk beter af.
  Ik raad het iedereen aan, het leven is een stuk ontspannender.

  Dank je wel lieve Coby

 • #8

  Hanny (dinsdag, 19 juni 2018 19:38)

  Na enige aarzeling toch de stap genomen om een Bars behandeling te doen, het is nog niet zo lang geleden, maar voel nu al rust in mijn hoofd, pieker minder en slaap sinds die
  tijd erg goed. hoop dat dit zo blijft.
  Cobie bedankt

 • #7

  Anja (maandag, 04 juni 2018 12:25)

  Ik was j.l op verjaardag van mijn kleinzoon en Cobie zat daar ik kon haar niet zij keek mij aan en ze zij jij zit vol verdriet en ik begon te huilen toen hoorde ik dat zij aan Healing deed en gelijk afspraak gemaakt afgelopen donderdagavond 31 mei geweest ben zo blij dat ik ben geweest het is nog maar kort maar voel mij nu al zo fijn er is een last van mijn schouders afgevallen en ben stuk vrolijker als daarvoor ze geeft zoveel warmte en rust ga zeker weer terug Dankjewel lieve Cobie

 • #6

  Corrie (donderdag, 31 mei 2018 10:32)

  Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren .het heeft mij zeer geholpen in het verwerken van heel veel dingen . Het heeft mij heel veel innerlijk rust geven .dank je Coby daarvoor

 • #5

  Roelinda (zondag, 31 december 2017 11:32)

  Na een tijd rond gelopen te hebben met slijmbeurs ontsteking in me schouder. Heeft Cobie me van de pijn afgeholpen, zo blij! Haar healings zijn fantastisch! Maar ook de bars die ik heb mogen ontvangen hebben veel in beweging gezet en aan de andere kant veel rust gebracht! Je voelt je bij Cobie gelijk op je gemak, veilig en in liefdevolle handen! Echte aanrader!!!

 • #4

  Harry (vrijdag, 01 december 2017 10:02)

  Lieve Cobie,
  Langs deze weg wil ik je heel graag bedanken voor de machtige BARS behandelingen die ik van jou mocht ontvangen.
  In zeer snelle tijd kon ik mij herpakken en weer veranderen van een wanhopig mens in een gelukkiger persoon als dat ik ooit ben geweest.
  Mensen die mij kennen zien ook het verschil van Harry toen en Harry nu.
  Ik mag zelfs zeggen dat ik sterker ben geworden door jouw behandeling en zonder saai te worden zal ik je vertellen waarom.
  Mijn jeugd was verre van OK, mijn vader was erg ziek en overleed toen ik 8 jaar was en na twee jaar kwam er een andere kerel in mijn moeders leven. Vanaf dag 1 aan ging dat al helemaal verkeerd en dat ging zo ver als ernstige mishandeling en meer. Hij is hoorde ik voor een aantal jaar terug overleden en ik hoopte werkelijk dat hij in de hel zou zitten. Maar dit bleef toch een zware bagage die ik mee bleef zeulen want het heeft mijn leven in negatieve zin ernstig benadeeld. Maar vergeven.. Nee absoluut niet, dat kan niet, dat zou verraad aan mijzelf zijn.
  Tot gisteren dan.. Ik neem zelf regelmatig bandstemmen op, dwz ik praat met zielen aan genenzijde dmv opnames. En gisteren heb ik mijn stiefvader geroepen en hij reageerde zowaar met mijn naam en vrijwel direct daarna zei hij dat hij fout zat en dat hij spijt had. Ik heb zijn excuus aanvaard en hem vergeven en ik gun hem nu zijn plekje in het Licht waar hij zijn rust en vrede zal vinden.
  Als iemand mij eergisteren dat verteld zou hebben zou ik die persoon voor gek verklaard hebben want dat was ondenkbaar!
  En nu heb ik daar zo een vrede mee en dat ik de kracht had om dit te mogen doen, het was nota bene op Allerheiligen ook waar ik helemaal niet bij stil gestaan had omdat ik nooit gelovig ben opgevoed.
  Ik ben er trots op deze kracht van jouw te hebben ontvangen lieve Cobie.
  Dank je wel, in liefde en Licht
  Harry

 • #3

  Monique (zaterdag, 25 november 2017 11:45)

  De 1e keer dat ik naar Cobie toe ging, was ik heel moe en verdrietig. Na een ernstige ziekte had ik in eerste instantie met vechtlust mijn leven en werk weer opgepakt. Helaas ging dat fout en kwam ik in een flinke burn out terecht. Ik had het trauma weggestopt en niet verwerkt, nu zorgde mijn lichaam ervoor dat ik dit wel moest gaan doen. Via het Helen Dowling Instituut kreeg ik specialistische hulp van een psycholoog en training met mindfulness. Dit hielp heel goed en daar was ik heel tevreden over, maar toch bleef ik bij tegenslag steeds nog diep terugvallen. Nadat ik ook nog eens mijn beide armen en rechterhand brak bij een val, hoorde ik via een goede vriendin van de healing van Cobie. Omdat de hand niet goed geneest, heb ik de stap gezet en een afspraak gemaakt! En ik zal die 1e keer nooit meer vergeten! Ik ging na de liefdevolle behandeling met BARS de deur uit met een lach op mijn gezicht en was dat zware drukkende gevoel in mijn hoofd kwijt. Ik kon de hele wereld weer aan! Mijn man zou 3 weken weg zijn en daar had ik heel erg tegenop gezien, maar ik kon het weer aan zonder verdriet en heb me prima gered in die tijd. Ook voor mijn man was dit fijn, hij kon nu rustiger van huis gaan omdat hij duidelijk zag en merkte dat het emotioneel veel beter ging met mij. De vervelende pijn in mijn hand door dystrofie (CRPS) was ook meteen verminderd. Het bot helen kan natuurlijk niet meteen met healing, maar nu ik regelmatig naar Cobie toe ga voor healing is het wel draaglijker en soepeler geworden. Naast de reguliere behandeling is dit voor mij een hele waardevolle aanvulling en door de BARS blijft mijn hoofd rustiger dan ooit en kan ik beter voor mijzelf opkomen en tegenslagen hanteren zonder direct weer terug te vallen. Dat is wat met "totaal gemak" betekent, het leven verandert niet, maar wel de manier waarop ik het na BARS leef en beleef! Ik ben heel gelukkig dat ik Cobie heb gevonden (zij voelt precies aan wat er in mij speelt en waar de pijntjes zitten, gewoon bizar soms) en ik hoop echt dat meer mensen dit mogen ervaren. Dankjewel lieve Cobie ��

 • #2

  Mieke (donderdag, 23 november 2017 10:36)

  3weken geleden mocht ik mijn gewonnen prijs ontvangen en kreeg ik een BARS behandeling. Ik wist niet wat ik er van verwachten moest want tja...wat is BARS.. In iedergeval... Het was een hele fijne ervaring, zeer ontspannen en tot op de dag van vandaag voelt mijn lichaam nogsteeds ontspannen, rust in mijn lijf waardoor het lijkt makkelijker te kunnen omgaan met mijn ziekte... Nee durven zeggen gewoon omdat het niet gaat en zonder verdere tekst en uitleg te geven. ... Gewoon nee!
  Co..... dankjewel!�

 • #1

  Denise (zondag, 12 november 2017 20:11)

  Ik heb al meerdere keren mogen genieten van zowel een fijne healing, als een Bars.. en nog sta ik te kijken van de werking hiervan!
  Ik merk aan mezelf dat ik mij beter kan ontspannen en veel minder pieker, waardoor ik beter kan slapen. Ook kan ik veel beter omgaan met nare ervaringen die ik vroeger heb meegemaakt: ik denk er bijna niet meer aan en focus me vooral op de positiviteit in het heden en de toekomst.
  Super bedankt Cobie, ik heb echt veel baat bij je behandelingen en kom zeker nog veel vaker bij je terug!