Recensies

Reactie schrijven

Commentaren: 19
 • #1

  Denise (zondag, 12 november 2017 20:11)

  Ik heb al meerdere keren mogen genieten van zowel een fijne healing, als een Bars.. en nog sta ik te kijken van de werking hiervan!
  Ik merk aan mezelf dat ik mij beter kan ontspannen en veel minder pieker, waardoor ik beter kan slapen. Ook kan ik veel beter omgaan met nare ervaringen die ik vroeger heb meegemaakt: ik denk er bijna niet meer aan en focus me vooral op de positiviteit in het heden en de toekomst.
  Super bedankt Cobie, ik heb echt veel baat bij je behandelingen en kom zeker nog veel vaker bij je terug!

 • #2

  Mieke (donderdag, 23 november 2017 10:36)

  3weken geleden mocht ik mijn gewonnen prijs ontvangen en kreeg ik een BARS behandeling. Ik wist niet wat ik er van verwachten moest want tja...wat is BARS.. In iedergeval... Het was een hele fijne ervaring, zeer ontspannen en tot op de dag van vandaag voelt mijn lichaam nogsteeds ontspannen, rust in mijn lijf waardoor het lijkt makkelijker te kunnen omgaan met mijn ziekte... Nee durven zeggen gewoon omdat het niet gaat en zonder verdere tekst en uitleg te geven. ... Gewoon nee!
  Co..... dankjewel!�

 • #3

  Monique (zaterdag, 25 november 2017 11:45)

  De 1e keer dat ik naar Cobie toe ging, was ik heel moe en verdrietig. Na een ernstige ziekte had ik in eerste instantie met vechtlust mijn leven en werk weer opgepakt. Helaas ging dat fout en kwam ik in een flinke burn out terecht. Ik had het trauma weggestopt en niet verwerkt, nu zorgde mijn lichaam ervoor dat ik dit wel moest gaan doen. Via het Helen Dowling Instituut kreeg ik specialistische hulp van een psycholoog en training met mindfulness. Dit hielp heel goed en daar was ik heel tevreden over, maar toch bleef ik bij tegenslag steeds nog diep terugvallen. Nadat ik ook nog eens mijn beide armen en rechterhand brak bij een val, hoorde ik via een goede vriendin van de healing van Cobie. Omdat de hand niet goed geneest, heb ik de stap gezet en een afspraak gemaakt! En ik zal die 1e keer nooit meer vergeten! Ik ging na de liefdevolle behandeling met BARS de deur uit met een lach op mijn gezicht en was dat zware drukkende gevoel in mijn hoofd kwijt. Ik kon de hele wereld weer aan! Mijn man zou 3 weken weg zijn en daar had ik heel erg tegenop gezien, maar ik kon het weer aan zonder verdriet en heb me prima gered in die tijd. Ook voor mijn man was dit fijn, hij kon nu rustiger van huis gaan omdat hij duidelijk zag en merkte dat het emotioneel veel beter ging met mij. De vervelende pijn in mijn hand door dystrofie (CRPS) was ook meteen verminderd. Het bot helen kan natuurlijk niet meteen met healing, maar nu ik regelmatig naar Cobie toe ga voor healing is het wel draaglijker en soepeler geworden. Naast de reguliere behandeling is dit voor mij een hele waardevolle aanvulling en door de BARS blijft mijn hoofd rustiger dan ooit en kan ik beter voor mijzelf opkomen en tegenslagen hanteren zonder direct weer terug te vallen. Dat is wat met "totaal gemak" betekent, het leven verandert niet, maar wel de manier waarop ik het na BARS leef en beleef! Ik ben heel gelukkig dat ik Cobie heb gevonden (zij voelt precies aan wat er in mij speelt en waar de pijntjes zitten, gewoon bizar soms) en ik hoop echt dat meer mensen dit mogen ervaren. Dankjewel lieve Cobie ��

 • #4

  Harry (vrijdag, 01 december 2017 10:02)

  Lieve Cobie,
  Langs deze weg wil ik je heel graag bedanken voor de machtige BARS behandelingen die ik van jou mocht ontvangen.
  In zeer snelle tijd kon ik mij herpakken en weer veranderen van een wanhopig mens in een gelukkiger persoon als dat ik ooit ben geweest.
  Mensen die mij kennen zien ook het verschil van Harry toen en Harry nu.
  Ik mag zelfs zeggen dat ik sterker ben geworden door jouw behandeling en zonder saai te worden zal ik je vertellen waarom.
  Mijn jeugd was verre van OK, mijn vader was erg ziek en overleed toen ik 8 jaar was en na twee jaar kwam er een andere kerel in mijn moeders leven. Vanaf dag 1 aan ging dat al helemaal verkeerd en dat ging zo ver als ernstige mishandeling en meer. Hij is hoorde ik voor een aantal jaar terug overleden en ik hoopte werkelijk dat hij in de hel zou zitten. Maar dit bleef toch een zware bagage die ik mee bleef zeulen want het heeft mijn leven in negatieve zin ernstig benadeeld. Maar vergeven.. Nee absoluut niet, dat kan niet, dat zou verraad aan mijzelf zijn.
  Tot gisteren dan.. Ik neem zelf regelmatig bandstemmen op, dwz ik praat met zielen aan genenzijde dmv opnames. En gisteren heb ik mijn stiefvader geroepen en hij reageerde zowaar met mijn naam en vrijwel direct daarna zei hij dat hij fout zat en dat hij spijt had. Ik heb zijn excuus aanvaard en hem vergeven en ik gun hem nu zijn plekje in het Licht waar hij zijn rust en vrede zal vinden.
  Als iemand mij eergisteren dat verteld zou hebben zou ik die persoon voor gek verklaard hebben want dat was ondenkbaar!
  En nu heb ik daar zo een vrede mee en dat ik de kracht had om dit te mogen doen, het was nota bene op Allerheiligen ook waar ik helemaal niet bij stil gestaan had omdat ik nooit gelovig ben opgevoed.
  Ik ben er trots op deze kracht van jouw te hebben ontvangen lieve Cobie.
  Dank je wel, in liefde en Licht
  Harry

 • #5

  Roelinda (zondag, 31 december 2017 11:32)

  Na een tijd rond gelopen te hebben met slijmbeurs ontsteking in me schouder. Heeft Cobie me van de pijn afgeholpen, zo blij! Haar healings zijn fantastisch! Maar ook de bars die ik heb mogen ontvangen hebben veel in beweging gezet en aan de andere kant veel rust gebracht! Je voelt je bij Cobie gelijk op je gemak, veilig en in liefdevolle handen! Echte aanrader!!!

 • #6

  Corrie (donderdag, 31 mei 2018 10:32)

  Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren .het heeft mij zeer geholpen in het verwerken van heel veel dingen . Het heeft mij heel veel innerlijk rust geven .dank je Coby daarvoor

 • #7

  Anja (maandag, 04 juni 2018 12:25)

  Ik was j.l op verjaardag van mijn kleinzoon en Cobie zat daar ik kon haar niet zij keek mij aan en ze zij jij zit vol verdriet en ik begon te huilen toen hoorde ik dat zij aan Healing deed en gelijk afspraak gemaakt afgelopen donderdagavond 31 mei geweest ben zo blij dat ik ben geweest het is nog maar kort maar voel mij nu al zo fijn er is een last van mijn schouders afgevallen en ben stuk vrolijker als daarvoor ze geeft zoveel warmte en rust ga zeker weer terug Dankjewel lieve Cobie

 • #8

  Hanny (dinsdag, 19 juni 2018 19:38)

  Na enige aarzeling toch de stap genomen om een Bars behandeling te doen, het is nog niet zo lang geleden, maar voel nu al rust in mijn hoofd, pieker minder en slaap sinds die
  tijd erg goed. hoop dat dit zo blijft.
  Cobie bedankt

 • #9

  Astrid (zaterdag, 14 juli 2018 17:47)

  Een week geleden een Barss behandeling gehad en wat een verschil al. Ik pieker een stuk minder en slaap als een roos en het los laten gaat me echt een stuk beter af.
  Ik raad het iedereen aan, het leven is een stuk ontspannender.

  Dank je wel lieve Coby

 • #10

  Miranda (maandag, 14 januari 2019 11:00)

  Precies een week geleden heb ik voor het eerst een BARS sessie bij Cobie ontvangen.
  Ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten. Er werd zoveel moois geschreven op Internet erover dat ik dacht dit is bijna te mooi om waar te zijn. Maar tot op de dag van vandaag voel ik me zoveel fijner.
  Ik merk nu dat mij hersenen overuren draaide. Teveel prikkels kreeg ik binnen, overactief zeg maar. Het voelt nu zoveel rustiger in mijn hoofd. Ik sta minder "aan" voor mijn gevoel. Ik ervaar minder snel stress. En voel me rustiger en zelfverzekerder in mijn antwoorden naar anderen. Ik heb altijd de neiging om snel te moeten antwoorden of handelen naar anderen. Gisteren zeiden vriendinnen: "je ziet er goed uit Miranda!" En zo voel ik me ook! Ik kan dit iedereen aanraden. Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen. Bedankt Cobie!

 • #11

  Maroucha (dinsdag, 05 februari 2019 15:00)

  Het regent kadootjes na weer een enorm fijne BARS bij Cobie. Heerlijk ontspannen, liefdevol, met open armen; Cobie neemt alle tijd voor je en het voelt als eindelijk thuiskomen. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer dat ik weer een BARS van Cobie mag ontvangen!

 • #12

  Cynthia (woensdag, 12 juni 2019 10:41)

  3x een bars behandeling gehad. Wow! Dit heeft mij veel gebracht. "Ruimte" in mijn hoofd. Ben rustiger en kan beter relativeren. Ook de affirmaties die ik van jou heb geleerd helpen mij.
  Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. ❤
  Je bent een mooi mens!�

 • #13

  Sylvia (woensdag, 09 oktober 2019 08:18)

  Ik ben bij Cobie terecht komen via iemand die ik tegen kwam op mijn werk, wat sceptisch was ik wel.

  Maar wat een geweldige ervaring was de behandeling Bars, maar helemaal wat een warm bad is Cobie.

  Ben zeer dankbaar dat ik Cobie heb mogen leren kennen, een pracht mens!

 • #14

  Inge (maandag, 28 oktober 2019 06:48)

  Ik heb bij Cobie een fantastische massage gehad en voel me zo relaxed. Ik had hele stijve harde spieren en voel me na een uur veel soepeler. Wat een heerlijke ervaring, Cobie heel erg bedankt. Bij
  jou heb ik me geen seconde vervelend gevoeld over mijn lijf. Jij weet hoe je iemand op zijn gemak moet stellen. Ik kom gauw weer langs.

 • #15

  Marcellus (zondag, 10 november 2019 16:50)

  Al vanaf 1984 doe ik allerlei Nieuwetijdse "dingen" geven en ontvangen.
  Wat hebben we voor persoonlijke ontwikkeling toen hard gewerkt en geploeterd in groepen en prive sessies.
  Met de huidige vaardigheden en technieken van NU is groei een stuk makkelijker geworden. Zowel in bewustzijn, gezonder worden, voelen etc.

  De Energy Healing van Cobie werkte bij mij heel diep en ik vind het een "wonder" dat ze mij kan aanraken zonder me fysiek aan te raken.
  M'n lijf voelt heel anders nu, lijkt iets op zoals ik als kind was.
  Ook de Bars/Access Consciousness gaven me meer rust en verdieping in bewustzijn. Oude patronen dienen zich helder aan en ik kan nu kiezen om ze te laten zijn en niet in de bekende reactie mee te gaan.
  Aldus ben ik heel blij met Cobie en wat ze doet, dankjewel Cobie !

 • #16

  Thea (donderdag, 09 januari 2020 21:17)

  Ik kom al enige tijd bij Coby voor Bars en massage. Ik kijk er altijd naar uit.
  Bij Coby kan ik mezelf zijn. Je komt in een ' warm bad '
  Zij is rustig en deskundig. weet waar ze mee bezig is. Ze geeft me inzichten.

  Het is aan mij de keus om die verhelderende inzichten te accepteren en te leven.
  Daar ben ik nu mee bezig. Steeds meer uit de slachtofferrol.

 • #17

  Tim (dinsdag, 19 mei 2020 12:19)

  Al 7 jaar kamp ik met erge hoofdpijn en nekklachten. Het belemmert me in mijn dagelijks functioneren. Chiropractie, ceasar therapie, fysiotherapie, neurologie, haptonomie, ik heb het allemaal gehad maar tevergeefs. Spanningshoofdpijn zeiden de doktoren en daar moest ik mee leven.
  Sinds ik bij Cobie ben geweest heb ik kennis gemaakt met Bars en massages. Mijn pijn komt blijkbaar niet volledig door lichamelijke, maar ook door psychische klachten. Door de bars behandelingen van Cobie wordt mijn lichaam gezuiverd van negatieve energie en kom ik weer in mijn kracht te staan. Ook kon ik mijn hoofd niet draaien omdat mijn nek zo vast zat. Na één massage voelde ik me zoveel soepeler en lichter. Ik ben Cobie onwijs dankbaar voor wat ze voor mij kan betekenen en ik hoop dat zij nog meer mensen mag gaan helpen voor wie het werelden gaat openen.

 • #18

  Cobey (vrijdag, 12 juni 2020 07:29)

  Ik heb meerdere Bars behandelingen mogen ontvangen van Cobie en voor de 1ste keer een massage/healing. Super goed geholpen en vandaag voor het eerst sinds een hele lange tijd vrij "normaal" kunnen opstaan (reumapatient) zonder extra pijnstilling! Ook de Bars behandelingen zijn geweldig en brengen je op andere gedachten en inzichten, precies wat je op dat moment nodig hebt. Mijn volgende afspraak staat al en ik leef daar weer echt naar toe. Het is een fijne praktijk en Cobie is een hele fijne vrouw waar je met een gerust hart naar toe kan, ze weet waar ze over praat en is erg professioneel. Super bedankt en tot de volgende keer! ❤

 • #19

  Tahlita (dinsdag, 21 juli 2020 21:13)

  Lieve Cobie. Inmiddels meerdere (sport en ontspannings) massage’s, healings en bars behandelingen mogen ontvangen van je. De inmiddelse chronische bekken/rug pijn waar ik al zo lang continue veel pijn van ervaarde is eindelijk over. Als ik het weer voel opspelen weet ik dat het weer tijd voor een bezoek is. Het is zo ontzettend fijn om eindelijk geen last te ervaren in het dagelijkse leven van mijn lichaam. Wat een genot zijn de healings en massage’s. Een cadeautje om te mogen ontvangen. Cobie laat je zo ontzettend op je gemak voelen. De BARS behandelingen zijn ook ontzettend fijn. Ik voel veel meer rust bij mijn mentale klachten, en ik word er zelf mentaal sterker door. Ik ben je dankbaar Cobie, je bent mijn topper en ontzettend professioneel. Blijf alsjeblieft andere mensen en mij helpen. Dank je wel! Liefs.

Hoe heeft u de behandeling ervaren? Ik zou het erg op prijs stellen als u hieronder uw ervaring zou willen delen!

Benieuwd naar nog meer recensies? Op mijn Facebookpagina en op Google vindt u er nog veel meer en kunt u zelf ook uw reactie achterlaten!

Reactie schrijven

Commentaren: 15
 • #1

  Denise (zondag, 12 november 2017 20:11)

  Ik heb al meerdere keren mogen genieten van zowel een fijne healing, als een Bars.. en nog sta ik te kijken van de werking hiervan!
  Ik merk aan mezelf dat ik mij beter kan ontspannen en veel minder pieker, waardoor ik beter kan slapen. Ook kan ik veel beter omgaan met nare ervaringen die ik vroeger heb meegemaakt: ik denk er bijna niet meer aan en focus me vooral op de positiviteit in het heden en de toekomst.
  Super bedankt Cobie, ik heb echt veel baat bij je behandelingen en kom zeker nog veel vaker bij je terug!

 • #2

  Mieke (donderdag, 23 november 2017 10:36)

  3weken geleden mocht ik mijn gewonnen prijs ontvangen en kreeg ik een BARS behandeling. Ik wist niet wat ik er van verwachten moest want tja...wat is BARS.. In iedergeval... Het was een hele fijne ervaring, zeer ontspannen en tot op de dag van vandaag voelt mijn lichaam nogsteeds ontspannen, rust in mijn lijf waardoor het lijkt makkelijker te kunnen omgaan met mijn ziekte... Nee durven zeggen gewoon omdat het niet gaat en zonder verdere tekst en uitleg te geven. ... Gewoon nee!
  Co..... dankjewel!�

 • #3

  Monique (zaterdag, 25 november 2017 11:45)

  De 1e keer dat ik naar Cobie toe ging, was ik heel moe en verdrietig. Na een ernstige ziekte had ik in eerste instantie met vechtlust mijn leven en werk weer opgepakt. Helaas ging dat fout en kwam ik in een flinke burn out terecht. Ik had het trauma weggestopt en niet verwerkt, nu zorgde mijn lichaam ervoor dat ik dit wel moest gaan doen. Via het Helen Dowling Instituut kreeg ik specialistische hulp van een psycholoog en training met mindfulness. Dit hielp heel goed en daar was ik heel tevreden over, maar toch bleef ik bij tegenslag steeds nog diep terugvallen. Nadat ik ook nog eens mijn beide armen en rechterhand brak bij een val, hoorde ik via een goede vriendin van de healing van Cobie. Omdat de hand niet goed geneest, heb ik de stap gezet en een afspraak gemaakt! En ik zal die 1e keer nooit meer vergeten! Ik ging na de liefdevolle behandeling met BARS de deur uit met een lach op mijn gezicht en was dat zware drukkende gevoel in mijn hoofd kwijt. Ik kon de hele wereld weer aan! Mijn man zou 3 weken weg zijn en daar had ik heel erg tegenop gezien, maar ik kon het weer aan zonder verdriet en heb me prima gered in die tijd. Ook voor mijn man was dit fijn, hij kon nu rustiger van huis gaan omdat hij duidelijk zag en merkte dat het emotioneel veel beter ging met mij. De vervelende pijn in mijn hand door dystrofie (CRPS) was ook meteen verminderd. Het bot helen kan natuurlijk niet meteen met healing, maar nu ik regelmatig naar Cobie toe ga voor healing is het wel draaglijker en soepeler geworden. Naast de reguliere behandeling is dit voor mij een hele waardevolle aanvulling en door de BARS blijft mijn hoofd rustiger dan ooit en kan ik beter voor mijzelf opkomen en tegenslagen hanteren zonder direct weer terug te vallen. Dat is wat met "totaal gemak" betekent, het leven verandert niet, maar wel de manier waarop ik het na BARS leef en beleef! Ik ben heel gelukkig dat ik Cobie heb gevonden (zij voelt precies aan wat er in mij speelt en waar de pijntjes zitten, gewoon bizar soms) en ik hoop echt dat meer mensen dit mogen ervaren. Dankjewel lieve Cobie ��

 • #4

  Harry (vrijdag, 01 december 2017 10:02)

  Lieve Cobie,
  Langs deze weg wil ik je heel graag bedanken voor de machtige BARS behandelingen die ik van jou mocht ontvangen.
  In zeer snelle tijd kon ik mij herpakken en weer veranderen van een wanhopig mens in een gelukkiger persoon als dat ik ooit ben geweest.
  Mensen die mij kennen zien ook het verschil van Harry toen en Harry nu.
  Ik mag zelfs zeggen dat ik sterker ben geworden door jouw behandeling en zonder saai te worden zal ik je vertellen waarom.
  Mijn jeugd was verre van OK, mijn vader was erg ziek en overleed toen ik 8 jaar was en na twee jaar kwam er een andere kerel in mijn moeders leven. Vanaf dag 1 aan ging dat al helemaal verkeerd en dat ging zo ver als ernstige mishandeling en meer. Hij is hoorde ik voor een aantal jaar terug overleden en ik hoopte werkelijk dat hij in de hel zou zitten. Maar dit bleef toch een zware bagage die ik mee bleef zeulen want het heeft mijn leven in negatieve zin ernstig benadeeld. Maar vergeven.. Nee absoluut niet, dat kan niet, dat zou verraad aan mijzelf zijn.
  Tot gisteren dan.. Ik neem zelf regelmatig bandstemmen op, dwz ik praat met zielen aan genenzijde dmv opnames. En gisteren heb ik mijn stiefvader geroepen en hij reageerde zowaar met mijn naam en vrijwel direct daarna zei hij dat hij fout zat en dat hij spijt had. Ik heb zijn excuus aanvaard en hem vergeven en ik gun hem nu zijn plekje in het Licht waar hij zijn rust en vrede zal vinden.
  Als iemand mij eergisteren dat verteld zou hebben zou ik die persoon voor gek verklaard hebben want dat was ondenkbaar!
  En nu heb ik daar zo een vrede mee en dat ik de kracht had om dit te mogen doen, het was nota bene op Allerheiligen ook waar ik helemaal niet bij stil gestaan had omdat ik nooit gelovig ben opgevoed.
  Ik ben er trots op deze kracht van jouw te hebben ontvangen lieve Cobie.
  Dank je wel, in liefde en Licht
  Harry

 • #5

  Roelinda (zondag, 31 december 2017 11:32)

  Na een tijd rond gelopen te hebben met slijmbeurs ontsteking in me schouder. Heeft Cobie me van de pijn afgeholpen, zo blij! Haar healings zijn fantastisch! Maar ook de bars die ik heb mogen ontvangen hebben veel in beweging gezet en aan de andere kant veel rust gebracht! Je voelt je bij Cobie gelijk op je gemak, veilig en in liefdevolle handen! Echte aanrader!!!

 • #6

  Corrie (donderdag, 31 mei 2018 10:32)

  Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren .het heeft mij zeer geholpen in het verwerken van heel veel dingen . Het heeft mij heel veel innerlijk rust geven .dank je Coby daarvoor

 • #7

  Anja (maandag, 04 juni 2018 12:25)

  Ik was j.l op verjaardag van mijn kleinzoon en Cobie zat daar ik kon haar niet zij keek mij aan en ze zij jij zit vol verdriet en ik begon te huilen toen hoorde ik dat zij aan Healing deed en gelijk afspraak gemaakt afgelopen donderdagavond 31 mei geweest ben zo blij dat ik ben geweest het is nog maar kort maar voel mij nu al zo fijn er is een last van mijn schouders afgevallen en ben stuk vrolijker als daarvoor ze geeft zoveel warmte en rust ga zeker weer terug Dankjewel lieve Cobie

 • #8

  Hanny (dinsdag, 19 juni 2018 19:38)

  Na enige aarzeling toch de stap genomen om een Bars behandeling te doen, het is nog niet zo lang geleden, maar voel nu al rust in mijn hoofd, pieker minder en slaap sinds die
  tijd erg goed. hoop dat dit zo blijft.
  Cobie bedankt

 • #9

  Astrid (zaterdag, 14 juli 2018 17:47)

  Een week geleden een Barss behandeling gehad en wat een verschil al. Ik pieker een stuk minder en slaap als een roos en het los laten gaat me echt een stuk beter af.
  Ik raad het iedereen aan, het leven is een stuk ontspannender.

  Dank je wel lieve Coby

 • #10

  Miranda (maandag, 14 januari 2019 11:00)

  Precies een week geleden heb ik voor het eerst een BARS sessie bij Cobie ontvangen.
  Ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten. Er werd zoveel moois geschreven op Internet erover dat ik dacht dit is bijna te mooi om waar te zijn. Maar tot op de dag van vandaag voel ik me zoveel fijner.
  Ik merk nu dat mij hersenen overuren draaide. Teveel prikkels kreeg ik binnen, overactief zeg maar. Het voelt nu zoveel rustiger in mijn hoofd. Ik sta minder "aan" voor mijn gevoel. Ik ervaar minder snel stress. En voel me rustiger en zelfverzekerder in mijn antwoorden naar anderen. Ik heb altijd de neiging om snel te moeten antwoorden of handelen naar anderen. Gisteren zeiden vriendinnen: "je ziet er goed uit Miranda!" En zo voel ik me ook! Ik kan dit iedereen aanraden. Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen. Bedankt Cobie!

 • #11

  Maroucha (dinsdag, 05 februari 2019 15:00)

  Het regent kadootjes na weer een enorm fijne BARS bij Cobie. Heerlijk ontspannen, liefdevol, met open armen; Cobie neemt alle tijd voor je en het voelt als eindelijk thuiskomen. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer dat ik weer een BARS van Cobie mag ontvangen!

 • #12

  Cynthia (woensdag, 12 juni 2019 10:41)

  3x een bars behandeling gehad. Wow! Dit heeft mij veel gebracht. "Ruimte" in mijn hoofd. Ben rustiger en kan beter relativeren. Ook de affirmaties die ik van jou heb geleerd helpen mij.
  Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. ❤
  Je bent een mooi mens!�

 • #13

  Sylvia (woensdag, 09 oktober 2019 08:18)

  Ik ben bij Cobie terecht komen via iemand die ik tegen kwam op mijn werk, wat sceptisch was ik wel.

  Maar wat een geweldige ervaring was de behandeling Bars, maar helemaal wat een warm bad is Cobie.

  Ben zeer dankbaar dat ik Cobie heb mogen leren kennen, een pracht mens!

 • #14

  Inge (maandag, 28 oktober 2019 06:48)

  Ik heb bij Cobie een fantastische massage gehad en voel me zo relaxed. Ik had hele stijve harde spieren en voel me na een uur veel soepeler. Wat een heerlijke ervaring, Cobie heel erg bedankt. Bij
  jou heb ik me geen seconde vervelend gevoeld over mijn lijf. Jij weet hoe je iemand op zijn gemak moet stellen. Ik kom gauw weer langs.

 • #15

  Marcellus (zondag, 10 november 2019 16:50)

  Al vanaf 1984 doe ik allerlei Nieuwetijdse "dingen" geven en ontvangen.
  Wat hebben we voor persoonlijke ontwikkeling toen hard gewerkt en geploeterd in groepen en prive sessies.
  Met de huidige vaardigheden en technieken van NU is groei een stuk makkelijker geworden. Zowel in bewustzijn, gezonder worden, voelen etc.

  De Energy Healing van Cobie werkte bij mij heel diep en ik vind het een "wonder" dat ze mij kan aanraken zonder me fysiek aan te raken.
  M'n lijf voelt heel anders nu, lijkt iets op zoals ik als kind was.
  Ook de Bars/Access Consciousness gaven me meer rust en verdieping in bewustzijn. Oude patronen dienen zich helder aan en ik kan nu kiezen om ze te laten zijn en niet in de bekende reactie mee te gaan.
  Aldus ben ik heel blij met Cobie en wat ze doet, dankjewel Cobie !