Over mij

 

Ga niet door, wanneer je denkt 'ik kan niet meer'. En wanneer je zegt 'het lukt me niet': soms moet je dingen proberen om het te leren. Lukt het dan niet? Dat geeft niks! Je hóéft niet alles te kunnen. Wees nou eens wat milder voor jezelf. Ga nou eens voor jezelf zorgen. 

 

Ik had me jaren geleden ook bedacht dat ik niks kon... En kijk me nu eens! Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, maar vaak duurt het even voordat je doorhebt waar jij dan goed in bent. Ook ik kon op een gegeven moment niet meer, omdat ik dacht dat ik altijd maar door moest gaan. Ik ging altijd over mijn grenzen heen. Was dat iemands schuld? Ja, de mijne! De mensen om mij heen wisten ook niet beter. Zij dachten ook dat het allemaal ging zoals het ging. Ik was op den duur helemaal uitgeblust, maar ik wist niet hoe ik dit kon stoppen. 

Ik ontdekte pas later dat ik degene was die zélf alles in de hand had. Ik was een pleaser. Dat kwam ook omdat ik graag lief gevonden wilde worden, dus ik vroeg zelf nauwelijks hulp bij bijvoorbeeld het huishouden. Nu weet ik al veel beter hoe ik mezelf blij kan maken. En soms ook goed nee kan zeggen. En op tijd hulp kan vragen, zodat ik geen 100 ballen tegelijk in de lucht hoef te houden.

 

Herkenbaar en hulp nodig? Ik wil jou met alle liefde helpen!

 

Mijn naam is Cobie Pouw en het is mijn ambitie om mensen verder te helpen op hun pad.
Al van kinds af aan wil ik mensen helpen, zowel geestelijk als lichamelijk. Al heel vroeg bleek dat ik de gave had om mensen van hun pijn af te helpen, door middel van healing.

Door mijn levenservaring kan ik mij heel goed in anderen verplaatsen, waardoor jij je geborgen en begrepen voelt. Ik vind dat ik het mooiste en meest dankbare beroep op de wereld heb!

 

Nadat ik mijn baan kwijtraakte, ben ik in aanraking gekomen met Access Consciousness®. Na een heel heftige periode (begin 2016 is er bij mij borstkanker geconstateerd) heb ik zelf meerdere Bars® behandelingen mogen ontvangen en ik merkte dat ik mijn verdriet makkelijker kon loslaten.

Mijn ziekteperiode is absoluut niet makkelijk geweest, maar het heeft me wel tot nieuwe inzichten gebracht. Ik realiseerde mij dat dít het moment is om te doen wat ik stiekem al die tijd al heb willen doen: mensen helpen. Op 3 april 2017 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk.

 

In mijn praktijk bied ik healing aan, maar ook Bars, omdat ik zelf ervaren heb hoe goed het werkt. Daarnaast kun je bij mij terecht voor Reiki, massage en (een cursus) meditatie.

 

In de praktijk kun jij je even heerlijk ontspannen: even ontsnappen aan de alledaagse stress en drukte.

Tijdens een sessie zorg ik er samen met jou voor dat je sterker, zelfverzekerder en in je eigen kracht in het leven komt te staan.

 

 

Een behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde, maar is geen vervanging hiervan. Raadpleeg een arts bij aanhoudende pijn of andere klachten. Daarnaast kan een healing van invloed zijn op de werking van medicijnen.