De kracht van healing

 

Healing zorgt voor balans in jezelf in de meest brede zin van het woord. Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel lichaam, geest en ziel. Er kunnen verstoringen en blokkades optreden in het menselijk lichaam. Zo kan iemand pas fysiek actief worden wanneer emotionele blokkades worden weggenomen. Als de energie niet vrijelijk kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je uiteindelijk zelfs ziek worden.

 

Door onszelf open te stellen voor universele energie kan healing (genezing) ontstaan. Een healer is als het ware een 'doorgeefluik'; de energie wordt via de healer doorgegeven aan degene die wordt behandeld - het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt. Des te meer jij jezelf toestaat de energie toe te laten, des te beter de healing kan plaatsvinden. De mate waarin je de energie toelaat verloopt meestal onderbewust en wordt bepaald door jouw eigen 'geschiedenis en levensloop'. Daardoor kunnen mensen (met dezelfde klachten) toch heel verschillend reageren op een healing en is er geen garantie te geven op een 'van tevoren te bepalen' resultaat.

 

Healing kan gebruikt worden bij behandeling van vrijwel alle klachten/ziekten. Ook bij ernstige ziekten of pijn kan healing verbetering, verlichting geven. Hoe de healing plaatsvindt en hoeveel sessies nodig zijn, is van tevoren niet te zeggen. Je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord, is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen. De werking van de energie stopt niet op het moment dat de sessie is beëindigd; de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken.

 

Heb je last van:

* Een burn-out

* Rugklachten

* Fibromyalgie

* Vermoeidheid

* Rusteloze benen, groeipijnen

* Stramme/stijve spieren

...of wat voor pijn dan ook? Neem dan gerust contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen!