Kennismakingsbehandeling

 

Van harte gefeliciteerd dat je (eindelijk) de keuze hebt gemaakt om lekkerder in je vel te zitten! Wellicht voelde dat voor jou als een enorme drempel, die je nu toch mooi over gaat.

Ik kan me voorstellen dat er nog een andere grote hobbel voor je is: daadwerkelijk een afspraak maken. Er worden natuurlijk zóveel verschillende behandelingen aangeboden: welke moet je nou kiezen? Wat is nou wat? Wat zou jou echt helpen? Wat heb jij nodig?


Ik zou het zo zonde vinden als deze hobbel jou zou tegenhouden in jouw proces. Voor jou misschien moeilijk te kiezen, maar ik voel in/aan en weet wat jij nodig hebt.


Tijdens een kennismakingsbehandeling maken we, het woord zegt het eigenlijk al, rustig kennis met elkaar. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee bepalen we in 15 minuten samen of je een healing nodig hebt, of juist een Access Bars of energetische coaching.


Wil je lekker van je af praten? Dat mag natuurlijk; ik bied jou graag een luisterend oor. Wil je liever niet praten? Ook helemaal prima! Je hóeft niet te praten.