Afspraak maken

 

Lieve klant,

 

De afgelopen jaren heb ik, met heel veel liefde en passie, heel veel mooie behandelingen mogen geven. Daar ben ik heel dankbaar voor. 
Bij het bepalen van mijn tarieven, destijds, ben ik steeds uitgegaan van behandelingen van 60 minuten (Bars, healing). In de loop der tijd ben ik er echter achter gekomen dat deze behandelingen in de praktijk véél meer tijd in beslag nemen: per persoon ben ik letterlijk áltijd minimaal 90 minuten aan het werk.
Deze 90 minuten heb ik ook echt nodig om optimale resultaten te kunnen behalen uit de behandelingen die ik geef en zo mijn klanten met een gerust gevoel naar buiten te laten gaan.
Voor mij voelde het als kiezen uit twee opties: óf de behandelingen inkorten naar de 60 minuten die ik bereken (met daarbij het gevaar dat ik 'half' werk lever), óf de tarieven aanpassen en dezelfde mooie behandelingen kunnen blijven geven (met dezelfde prachtige resultaten). 

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de tarieven aan te passen. Ik hoop hiervoor op jouw begrip.

Ik hoop je in de toekomst weer met veel plezier te mogen ontvangen. Ik zie uit naar je komst!

Liefs,
Cobie Pouw

 


 

Wat fijn dat je wil langskomen in de praktijk! Een afspraak maken kan op meerdere manieren:

 

- Via mijn online agenda. Klik hiervoor op de knop 'Maak afspraak' rechts onderaan deze pagina.

 

- Telefonisch:

06-16 50 43 47

 

- Per e-mail:

info@healingpraktijkvianen.nl

 

- Via het contactformulier

 

Tot ziens in de praktijk!

 

Let op: Afspraak annuleren? Tot 24 uur van tevoren kan dit kosteloos. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, ben ik helaas genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Dank voor je begrip!