Telefonisch consult 30 minuten | €30

 

Wilt u liever telefonisch ondersteuning en inzichten krijgen in uw leven, kunt u ook een telefonisch consult aanvragen. Samen met u kijk ik dan naar uw pijnpunten en vraagstukken van het leven. 

Mijn doel is dat u weer inzicht en vertrouwen in uzelf krijgt. In dit telefonisch consult geef ik u coaching en eventueel een healing.

 

Voor het aanvragen van een telefonisch consult kunt u onderstaand formulier invullen. Ik zal dan contact met u opnemen en we maken samen een afspraak. Het kan natuurlijk gebeuren dat het door u gewenste moment niet meer beschikbaar is; in dit geval zullen we samen kijken naar een alternatief.

 

Vervolgens ontvangt u van mij een linkje voor de betaling - een telefonisch consult dient altijd vooraf betaald te worden. Zodra ik het bedrag ontvangen heb ontvangt u van mij een bevestiging en kunt u mij bellen op de afgesproken datum/tijd. 

 

Let op: om misverstanden te voorkomen, verzoek ik u om uw telefoonnummer niet af te schermen. Anonieme telefoontjes kan ik helaas niet aannemen.

 

Gratis kennismakingsgesprek (15 minuten)

Voor nieuwe klanten, die nog niet eerder een consult per telefoon of in de praktijk hebben gehad, bied ik eenmalig een kosteloos kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

 


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.