Telefonisch consult 30 minuten | €30

 

Wil je liever telefonisch ondersteuning en inzichten krijgen in jouw leven, kun je ook een telefonisch consult aanvragen. Samen met jou kijk ik dan naar jouw pijnpunten en vraagstukken van het leven. 

Mijn doel is dat je weer inzicht en vertrouwen in jezelf krijgt. In dit telefonisch consult geef ik je coaching en eventueel een healing.

 

Voor het aanvragen van een telefonisch consult kun je onderstaand formulier invullen. Ik zal dan contact met je opnemen en we maken samen een afspraak. Het kan natuurlijk gebeuren dat het door jou gewenste moment niet meer beschikbaar is; in dit geval zullen we samen kijken naar een alternatief.

 

Vervolgens ontvang je van mij een linkje voor de betaling - een telefonisch consult dient altijd vooraf betaald te worden. Zodra ik het bedrag ontvangen heb, ontvang je van mij een bevestiging en kun je mij bellen op de afgesproken datum/tijd. 

 

Let op: om misverstanden te voorkomen, verzoek ik je om je telefoonnummer niet af te schermen. Anonieme telefoontjes kan ik helaas niet aannemen.

 

Gratis kennismakingsgesprek (15 minuten)

Voor nieuwe klanten, die nog niet eerder een consult per telefoon of in de praktijk hebben gehad, bied ik eenmalig een kosteloos kennismakingsgesprek aan van 15 minuten.

 


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.