Healing: misschien bent u er bekend mee, misschien zegt het u nog niet zo heel veel. Als ik mensen tegenkom, die vragen wat ik doe, probeer ik ze kort en krachtig uit te leggen wat mijn werk inhoudt. Dit gaat dan ongeveer zo:

 

‘Ik geef healing en Bars®.’

‘Healing? Hoe werkt dat?’

‘Met healing doe ik aan pijnbestrijding en ontspanning, maar kan ik ook inzichten geven in dingen waarin je vastloopt. In een ontspannen sfeer, met kaarsjes en rustgevende muziek, leg ik mijn handen op de pijnlijke blokkades. Hierdoor voel je een aangename warmte, waarmee de pijn verlicht wordt en in vele gevallen zelfs verdwijnt. Ik benadruk altijd wel dat ik niet zweverig ben en met beide benen op de grond sta.'

 

‘En Bars, wat is dat dan?’

‘Met Bars kan ik je in ontspanning brengen, door 32 drukpunten in je hoofd vast te houden. Oftewel: ik reset de computer in je hoofd, waardoor je alles met totaal gemak kunt loslaten en meer naar je eigen ‘zijn’ gaat. Heb je bijvoorbeeld last van angst, woede, trauma’s of verdriet, kan ik je daar heel goed bij helpen. Doordat ik ruimte creëer in je hoofd, heb je meer tijd voor leuke dingen. Het piekeren stopt ook.’

 

‘Wat is dan het verschil tussen healing en Bars?’

‘Even kort door de bocht gezegd: healing is vooral gericht op lichamelijke ontspanning, terwijl Bars meer gericht is op geestelijke ontspanning. Ik voel per persoon aan welke behandeling het meest geschikt is.'

 

Bent u ook zo toe aan heerlijke ontspanning, of wilt u eindelijk eens van die pijn af zijn? Neemt u gerust contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

 

Graag tot ziens in de praktijk!

 

Healingpraktijk Cobie Pouw

A Touch of Gold

 

 

06-16 50 43 47


 

Een behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde, maar is geen vervanging hiervan. Raadpleeg een arts bij aanhoudende pijn of andere klachten. Daarnaast kan een healing van invloed zijn op de werking van medicijnen.